Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

26.11.08



Bersama Pensyarah MPR/ IPR Francis n Wong Lee Tung

Kem PBSM
KLMS, MPR
Rakan sekelas semasa Prog luar

Di akhir pengajian, makan di Sugarbun
Larian Komando
Bersama rakan di Sem 1
Sem 4
Letih tapi seronok agaknya :)

____________________________________________________________


Persembahan KOIR di maktab. bilik ini tempat latihan sikit, persalinan dan tunggu ketibaan VIP guna helikopter
Pertemuan rakan2 maktab/ sekelas yang memang rapat
Di sg Klampai - Perkhemahan maktab. Hebat juga buat benda ni :)
Tinggal kenangan - jadi doktor masa kat maktab
Perkhemahan di kawasan maktab. Dengan geng2 yang lain.
Rakan guru BI (sekelas) bergambar bersama pensyarah BI di KLMS, selepas kem bahasa Inggeris TELIC
Di Sugarbun Sarikei; bersama geng sekelas (Pauline; roslind; oliver n us)
Masih di Kem Sg Klampai; tengah masak n makan
Setelah buat 'cina buta' kot dan terus berendam dan ambil gambar
Semasa kelas koko di dewan utama
Aktiviti kayak; susah juga sebab tidak biasa dan xde kesefahaman
Sekali sekala, jadi wakil kelas untuk bantu aktiviti kelas; nyanyian ni bagaimanapun istimewa skit 'Apple of my eyes' ciptaan sendiri. Dinyanyikan bersama oleh Wilson, Frankie n I
Bersama rakan Koir di tapak helikopter
Semasa kem persatuan di KLMS MPR

____________________________________________________________________


KENANGAN (MPR 1994-1996)
Tak pernah main lagu negara guna piano, tapi inilah pertama kali, bersama kumpulan koir yang terdiri dari rakan2 sepengajian. Nervous juga tapi so far OK la masa tu. Yang pentingnya tengok la saiz kita orang (dulu dan sekarang). Macam2 ada :)
_________________________________________________________________

PERTEMUAN ERUDITE 94-96 DI MJC KUCHING 2008

Setelah 12 tahun, sekali lagi geng2 ERUDITE (Maktab Perguruan Rajang) sempat berkumpul bersama rakan sepengajian di MJC Kkuching (Kedai EXPERT) Bersama Peter G and Wilson Simon. Dia orang ni.. askar semua ditinggalkan. Kenapa ??
Bersama wilson Inggeh, Wee Na dan Rebecca
Ngu Boi Mui sebagai coordinator kami. Thanks

Yang laki lain sikit topik, dari kes kereta, rumah, anak2, sampai lah ke adengan langgar anjing, burung dll. hahaha
Bertukar dan mengambil no hp masing2 dan ambik gambar sekali
sambil borak tu, makan2 juga
Pssstt.. untuk blog aku. hehehe
mazlen dan aku la kat hujung tu
Jeremy pun join sekali, tapi tidur di kerusi. letih la tu
Rumusan:
Semoga misi untuk reunion pada masa akan datang dapat dilakukan dengan rakyat masing2
Apa2 . . Amoi jadi org tengah kita n blog aku ni untuk lihat perkembangan semua.
Contact me : 0198279070 @ respon to my blog/ leave msg.
ERUDITIANs all the best in fam, carier etc. God Bless

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...