Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

31.1.09



ERUDITIANS

Di khabarkan agar blog ni jadi agen penyampai maklumat kita orang. sambil2 tu, saya masukkan mana2 gambar lama yang ada.
Konon2 nya geng2 lain nak ajak REUNION. Harap2 dapatlah, memandangkan kita orang masing2 dah ada famili, kareer dan rutin masing2. Paling tidak pun, mungkin kat kuching.
Kalau ada apa2 tinggalkan kat comment, sama ada nama, add, hpno dll supaya yang lain boleh tengok dan buat apa yang patut.
Sebelum ni, ada la beberapa perjumpaan dibuat di kuching. Tak la ramai tapi ada juga la topik untuk dibualkan, Yang last sekali dengan wil monroe, dll (hihihihi)

Teringat dengan En. Supramaniam, kolam ikan tempat ngail toman, kedai luar (mi kampua)

28.1.09



It's a new day (New photos for you)

Saya Nak JUAL

Biasa tengok kan
Seronok juga shoot benda ni
Memang susah nak shoot, fokus senang lari, gerakan cepat sangat dan nak shoot masa dia tengah nak landing pun payah. Dah la tak guna tripod. Yang ni pun jadilah

20.1.09



KEJAYAAN Di Hadapan Anda.

Rupa2nya sempat juga mengenal Meet Uncle Hussein dengan lebih dekat yang kini telah menjadi JUARA AJL 2008. Dengan bakat dan usaha yang dilakukan, KEJAYAAN boleh datang kepada sesiapa sahaja. Ini kerana setiap individu unik dari pelbagai aspek. di satu pihak ia dilihat sebagai buruk, teruk, jahat @ biasa sahaja, tetapi di satu pihak lagi ia adalah hebat, luarbiasa dan istimewa.
Mulakan langkah kejayaan anda hari ini :)





P/s (buat budak2) : Kat mane nak jumpa Artis M'sia. Ala senang je. Masa dia orang buat Konsert Jom Heboh, beli tiket dan pegi la sebab kat situ ada macam2 brg dijual, siap promsi dll. Artis pula dipanggil untuk promote benda2 kat situ. So, time tu la u all boleh borak2, ambik gambar dll. Bukan susah pun. CUbalah !!

8.1.09



Sebahagian cerita tentang ORIENTASI Pelajar Tingkatan 1 2009

PENDAFTARAN pelajar Ting 1 2009. klik sini.

ORIENTASI Pelajar Tingkatan 4 2009

3.1.09

Selamat Tahun Baru 2009



(Bersama rakan guru, makan meehoon selepas mesyuarat pertama)
Warga sekolah dengan semangat baru memulakan sesi persekolahan dengan mengadakan mesyuarat pertama sesi 2009 di bilik wawasan gemilang dengan kehadiran yang amat memuaskan dari para guru. Walaupun dengan penyertaan muka2 baru untuk tahun ini namun, Tuan pengetua selaku kapten pasukan ini tetap yakin serta memberikan suntikan semangat buat semua yang hadir.
Buat rakan guru . . . selamat bertugas dengan penuh dedikasi. (More photos)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...