Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

31.1.09



ERUDITIANS

Di khabarkan agar blog ni jadi agen penyampai maklumat kita orang. sambil2 tu, saya masukkan mana2 gambar lama yang ada.
Konon2 nya geng2 lain nak ajak REUNION. Harap2 dapatlah, memandangkan kita orang masing2 dah ada famili, kareer dan rutin masing2. Paling tidak pun, mungkin kat kuching.
Kalau ada apa2 tinggalkan kat comment, sama ada nama, add, hpno dll supaya yang lain boleh tengok dan buat apa yang patut.
Sebelum ni, ada la beberapa perjumpaan dibuat di kuching. Tak la ramai tapi ada juga la topik untuk dibualkan, Yang last sekali dengan wil monroe, dll (hihihihi)

Teringat dengan En. Supramaniam, kolam ikan tempat ngail toman, kedai luar (mi kampua)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...