Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

20.1.09



KEJAYAAN Di Hadapan Anda.

Rupa2nya sempat juga mengenal Meet Uncle Hussein dengan lebih dekat yang kini telah menjadi JUARA AJL 2008. Dengan bakat dan usaha yang dilakukan, KEJAYAAN boleh datang kepada sesiapa sahaja. Ini kerana setiap individu unik dari pelbagai aspek. di satu pihak ia dilihat sebagai buruk, teruk, jahat @ biasa sahaja, tetapi di satu pihak lagi ia adalah hebat, luarbiasa dan istimewa.
Mulakan langkah kejayaan anda hari ini :)





P/s (buat budak2) : Kat mane nak jumpa Artis M'sia. Ala senang je. Masa dia orang buat Konsert Jom Heboh, beli tiket dan pegi la sebab kat situ ada macam2 brg dijual, siap promsi dll. Artis pula dipanggil untuk promote benda2 kat situ. So, time tu la u all boleh borak2, ambik gambar dll. Bukan susah pun. CUbalah !!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...