Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

12.2.09DALAM INGATAN

Dah setahun berlalu, 2008 ditinggalkan, 2009 dilalui. Apa cerita MGKK ? Yang pasti ada guru kaunseling yang telah berpindah. Cikgu NIRMALA, balik ke semenanjung. Cikgu ANDREW dari SMK Belaga berpindah ke kawasan Sri Aman. Pengganti baru ? Payah nak dapat tapi apa kan daya, harus ditunggu sehingga tiba.

Sekadar makluman . . . Selaku YDP, apa yang dapat dikatakan hanyalah secebis kenangan manis untuk dikongsikan bersama dimana kedua2nya pasti telah merasai bagaimana tugas seorang guru kaunseling khususnya di sekolah menengah. Pahit, manis pastinya silih berganti yang akhirnya membuahkan pengalaman berguna buat insan ini. Semoga berbakti terus di stesen baru, dengan cabaran baru dan hidup yang baru. Kami di sini, dilupa jangan. So . .. All the best !!

Buat rakan2 yang masih dibahagian Kapit, teruskan tugas/ misi kita dalam apa sekali keadaan sebab saya percaya disekolah masing2, cabarannya adalah berbeza. Jadikan diri kita terus kental dalam menghadapi dunia kaunseling yang serba mencabar dewasa ini. Semoga berjaya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...