Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

2.2.09



KENANGAN (MPR 1994-1996)
Tak pernah main lagu negara guna piano, tapi inilah pertama kali, bersama kumpulan koir yang terdiri dari rakan2 sepengajian. Nervous juga tapi so far OK la masa tu. Yang pentingnya tengok la saiz kita orang (dulu dan sekarang). Macam2 ada :)
_________________________________________________________________

PERTEMUAN ERUDITE 94-96 DI MJC KUCHING 2008

Setelah 12 tahun, sekali lagi geng2 ERUDITE (Maktab Perguruan Rajang) sempat berkumpul bersama rakan sepengajian di MJC Kkuching (Kedai EXPERT) Bersama Peter G and Wilson Simon. Dia orang ni.. askar semua ditinggalkan. Kenapa ??
Bersama wilson Inggeh, Wee Na dan Rebecca
Ngu Boi Mui sebagai coordinator kami. Thanks

Yang laki lain sikit topik, dari kes kereta, rumah, anak2, sampai lah ke adengan langgar anjing, burung dll. hahaha
Bertukar dan mengambil no hp masing2 dan ambik gambar sekali
sambil borak tu, makan2 juga
Pssstt.. untuk blog aku. hehehe
mazlen dan aku la kat hujung tu
Jeremy pun join sekali, tapi tidur di kerusi. letih la tu
Rumusan:
Semoga misi untuk reunion pada masa akan datang dapat dilakukan dengan rakyat masing2
Apa2 . . Amoi jadi org tengah kita n blog aku ni untuk lihat perkembangan semua.
Contact me :  @ respon to my blog/ leave msg.
ERUDITIANs all the best in fam, carier etc. God Bless

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...