Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

17.6.09

SELAMAT PENGANTIN BARU



Untuk tatapan umum dan perkongsian kebahagiaan. Moga kekal hingga ke akhir hayat. Gambar2 dibawah adalah sewaktu majlis yang rasmi dan outdoor session di kapit. Kadang2 bila saya fikir Kapit macam tak de tempat yang menarik tapi bila dah jadi gambar, cantik pula rasanya. Bagi yang kat kapit tu, korang teka2lah kat mane set nya

Suka tengok contrast batu dgn baju2 putih
Rumput2 ni bersesuaian dgn semuanya
Ini pun lagi best
Suka tengok background yang blur


Pakaian putih memang sesuai juga bila sedondon namun ia memberi kesan yang agak sukar sekali sekala kerana lebih cerah dibawah dan agak gelap dibahagian badan dan muka. Tambah memeritkan keadaan . . sebab sesi dibuat waktu tengahari terik. Selain panas, mata sepet pun berlaku. Mujur ada spec dan payung utk meredupkan mereka.

Saya percaya waktu lewat petang adalah lebih sesuai kerana pengantin akan lebih selesa, berangin, redup dan akan lebih banyak buat pose menarik.

Tefikir juga . . kalau ada yang nak pakej bergambar boleh juga. boleh la sewa pakaian (tak semestinya pakaian pengantin) di pasar dan buat seni fotografi. Pasti best !!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...