Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

26.7.09

KELAB FOTOGRAFI KAPIT



KELAB FOTOGRAFI KAPIT - OUTING DI KAPIT
[ tiada editing n mainly for blog purposes ]
Masing2 posing n shooting
apa2 yang ada bedal je - percikan gelombang ekspress

Mr. achuan with his canon 300mm
1 big family - modelling+cameras
apa difikir tu ??
on 1 round table - TT (famous bakery)
hey dont play with these gears @ u'll have to spend ur $$$
jet ski
different type of hobby
FIRE !!
Memang tempat bakar tayar ke ape ni ?
another jet ski

Rumusan:
Sekali sekala buat outing dgn rakan baru. ada yang belajar, ada yang di ajar, ada yang cuba2, ada yang buat byk eksperimen. Yang pasti ambik beberapa jam juga hobi ni. Nasihat - Kalau saja nak try hobi ni baik tak payah kecuali betul minat sebab akan minta banyak duit n keghairahan untuk ada gear yang baru akan mencekik $$ anda. Tapi sekurangnya tidak bersifat negatif n sekali2 boleh buat duit sikit. Apa pun all d best to all.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...