Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

1.9.09

NAK KOMEN KE TAK NAK KOMEN



Selama ni aku pun heran gak. pasal xde komen masuk setelah awal setting dulu. Rupa2nya di set 'x boleh dikomen'. I rasalah. Sebab di awal buat blog ada genge2 yang beri komen. So ada juga la i terfikir ttg mrk yang dahjauh dari mata. Selain tu, seronok juga tgk/ kenal mrk. Tapi kalau ada pa2, inform je kat shoutmix i utk sbrang info @ mslh. Skrg i dah buat setting baru. Agak2nya ok la kot. Silakan saja hantar sebarang komen pada saya. Bagi rakan yang baru surf blog ni terima kasih la. buat budak2 yang dah veteran dan jarang jumpa dan mgkin dah kerje ke ape. . hntr je bhn @ email kt cikgu OK

2 comments:

  1. hahahha.. finally.. ingtkan mmg sngaja tak boleh komen.. :P

    ReplyDelete
  2. aku sendiri lagi heran
    sebab tak pernah di beri komen sejak kebelakangan ini.
    kalau awal2 dulu ada dan tak pernah terfikir pula pasal setting tu. skrg kira ok lah agaknya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...