Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

6.11.09



Kesian juga aku dengan pesawat ni

adake orang letak chewing gum dalam kocek depan tempak duduk tu. So aku ambik gambar la
Ini pula, dah makin teruk rupannya
Teksi di airport kuching memang mendapat sambutan. baru datang je terus dinaiki penumpang

Macam2 makanan yang ada sepanjang kursus tu. ada juga yang tak sempat diambil

Ini kampua kuching @ dikenali sebagai kolok me

sebuah pulau sewaktu dalam penerbangan dari kch ke sibu
first time tersempak dengan flight kecik sewaktu ke sibu

inilah keadaanya bila flight masuk dalam kepulan awan sehingga mampu menggegarkan pesawat dan kadang2 terjatuh sikit

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...