Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

8.3.10

Apa dah jadi?



Rasa2nya dah kurang efektif guna blok ni tapi rupa2nya ada pula orang lain yang sempat bagi iklan melalui laman ini. Aku pula memang tak buka sangat benda ni dah. Tapi bila rasa2nya nak masukkan post utk personal blog (J), baru tertengok. Wah memang banyak la. So terpaksa la aku hanya membenarkan registered users saja utk bagi komen lepas ni. Apa2 pun bagi korang yang memang layan laman ni . . thanks dan teruskan usaha murni korang tu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...