Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

18.3.10

BLOG vs Facebook



aku tgk pkmbgn online surfing skrg ni lebih menghala kpd FB. hampir semua org dah ada FB. Bukan apa, senang rgster n boleh pesonlized skit2. Tak macam blog dmana korang tpaksa buat setting byk2. makin canggih korang dalam IT makin hebat la paparannya. Malah boleh lawan web sebenarnya. So bagi yg x nak ssh2 layan n promoting guna FB je dah memadai compared to blog. Namun, masih berlambak juga blok2 yang penuh dgn info dan amat menarik utk dilawati.

Apakah pilihan anda hari ini? Blog @ FB

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...