Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

19.5.10

BLOG Vs FACEBOOK



Salam sejahtera,
Rata2 dari apa yang aku tengok, nampak gayanya banyak blog sudah ditinggalkan (x diupdate). Agak2nya dah dikalahkan dek Facebook la katakan. applikasi FB sangat mudah. Hanya dengan sign up je, dah boleh guna. Tapi kalau B, kena sign  up, setting then barulah boleh masukkn bhn2.

Itulah realiti B skrg ini, memang ketara sangat B dtinggalkan dan kadang2 dalam gmbr org kat pejabat pun kat skrin monitornya adalah paparan FB.

Apapun asal anda bahagia ok la tu. All d best

Hari ini : 13 Ogos 2010
Nampaknya benda yang sama masih berlaku dimana FB masih mengalahkan Blog dalam pelaksanaan benda2 yang simple. Lain la kalau nak mengarang n buat sstu yang lagi canggih kot, barulah blog digunakan.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...