Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

28.10.10

More infos while in PPDRasa2nya sejak beberapa minggu yang lepas, perkongsian ilmu dari saya adalah dgn adanya nilai utk terbuka kepada penambahan ilmu sejak berada di PPD. Hari ini dan dalam minggu ini, rakan sekerja rasa2nya semakin diperkayakan dgn ilmu dalam dunia pendidikan. Pastinya utk kegunaan sewaktu melawat sekolah namun ia memang sepatutnya diketahui umum agar semua sedia maklum dgn segala perkara yang berlaku dalam dunia pendidikan ini.

Morning prayer yang seringkali dibuat pastinya akan menambah input kami. Walaupun ada kerja2 tambahan, namun jika dijadikan sesuatu yang positif maka tidak rugi kami mengerjakannya sebab ia amat baik. Jauh juga rasanya bila dah duduk di office dgn budaya kerja yang baru dan berbeza amat membuka minda kita kepada pelbagai isu.

Mudah2an pembaca juga turut ingin tahu apa yang dimaksudkan ini sebab walaupun ilmu di sekolah diperturunkan yang pasti ilmu di pejabat juga ada sedikit kelainan. Tapi apapun ia adalah utk kebaikan bersama dan bukanlah utk sendiri sahaja.

Semoga terus sukses dalam kerjaya masing2 :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...