Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

29.11.10

Info : Macam2 ada Part 4


























Info : Macam2 ada Part 3



 Pelbagai jenis produk teh untuk memikat pembeli

 Pelbagai jenis gitar

Burger terbesar



Bawah : Pembedahan /Implan

Gangguan mental BDD juga dialami oleh wanita asal Korea, Hang Mioku yang melakukan operasi plastik pertamanya di Jepun saat berusia 28 tahun. Meski wajahnya justru menjadi rusak, ia tak bisa membendung keinginan untuk terus melakukan modifikasi wajah. Saat dokter di Jepun tidak mau lagi melanjutkan penyuntikan silikon, ia kembali ke Korea dan menemukan dokter yang mau menolongnya. Dokter itu memberikan silikon yang bisa ia suntikkan sendiri ke wajahnya dengan dosis tertentu. Semakin rusak wajahnya, keinginan untuk menyuntikkan silikon justru makin menggebu. Hingga suatu saat silikon itu habis, lalu ia nekat menyuntikkan minyak goreng ke wajahnya dan mengakibatkan pembengkakan hebat. Meski dokter berhasil mengeluarkan silikon dan minyak goreng sebanyak 60 gram dari wajahnya dan 200 gram dari lehernya, Mioku diperkirakan tidak akan pernah mendapatkan wajah aslinya lagi.

Info : Macam2 ada Part 2



Kalau dah bertumbuk, beginilah lebih kurang side effect nya
 kat bawah ni pula adalah kreativiti miniature orang  dgn kesannya dibawah tu



 Inilah pantai di sesetengah negara. Bersyukur dgn pantai kita ni

Bawah:   Monumen dari pelbagai barangan terpakai

 beberapa jamban yang pelik : Agaknya ini utk lelaki je la kot
 Ini engineer KO punya ni sampai saiz pintu pun x tau
 Ini ok utk lelaki je. kalau wanita ssh sikit la
 mcmane nak guna ni. Kot2 kalau sebelah kotor, guna sebelaha lagi kot
Ini ada ciri2 jimat ni sebab kalau basuh tangan dan airnya jatuh ia akan membersihkan sekali mangkuk tersebut

Info : Macam2 ada



Lahir pada tahun 1962, pemuda dari Korea ini boleh membaca huruf pelbagai bahasa seperti Jepun, Korea, Jerman, dan juga bahasa inggeris. Manakala pada umur 5 tahun, beliau telah menunjukkan kepintarannya kepada seluruh dunia dengan memecahkan masalah pada matematik/kalkulus, dan ini melayakkan beliau dicatat di dalam Guinness Book of World Records dengan IQ tertinggi 210. Dengan ini beliau dinobatkan sebagai manusia paling genius di seluruh dunia buat masa ini.


Berikut adalah pelbagai info untuk tatapan semua dari internet di seluruh dunia
 pokok duit2 jarak lagi dekat
 jenis2 kapal terbang
 pokok duit2 dari jarak dekat
 jenis jamban pada suatu masa dulu
 ini semua kreativiti manusia dalam membina pelbagai barangan
 sampan dibuat dari kertas
 roller coaster yang memang hebat
 pokok duit2 dilihat dari jauh
 kek : nak ke anda makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...