Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

29.11.10

Info : Macam2 ada Part 2



Kalau dah bertumbuk, beginilah lebih kurang side effect nya
 kat bawah ni pula adalah kreativiti miniature orang  dgn kesannya dibawah tu



 Inilah pantai di sesetengah negara. Bersyukur dgn pantai kita ni

Bawah:   Monumen dari pelbagai barangan terpakai

 beberapa jamban yang pelik : Agaknya ini utk lelaki je la kot
 Ini engineer KO punya ni sampai saiz pintu pun x tau
 Ini ok utk lelaki je. kalau wanita ssh sikit la
 mcmane nak guna ni. Kot2 kalau sebelah kotor, guna sebelaha lagi kot
Ini ada ciri2 jimat ni sebab kalau basuh tangan dan airnya jatuh ia akan membersihkan sekali mangkuk tersebut

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...