Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

1.12.10

Blog ku Hancus



Entah apa jadi dgn blog saya yang dah berkurun lama ni. Tiba2 je setting lari lintang pukang. Puas dah set up. Last2 ubah je layout yang macam u org tgk skrg. Selain itu byk benda dah aku buang sebab kurang relevan dah. Mungkin kerana environment dah berubah kot. Sebab itu banyak juga benda2 ni berubah.

So far, aku masih layan juga blog ni. Mudah cari info dan post pun kekal n senang dicari. Compare to FB pula, FB bagus utk cari geng2 lama, tgk2 gmbr n chat. Kalau nak post benda2 dan idea2 agak kurang saya sukai la.


Setakat ni, barang2 masih bergelimpangan di rumah. Bukan senang nak menyusun benda2 tu. Mana nak drill, nak potong, nak susun, nak buang, nak pikir buang ke tidak dan macam2 lagi. Slow2 je la kot.

Kapit - Foto from Net
Kerja2 - member Fb

Inilah post awal sejak setting blog ni berubah. Saja nak memasukkan benda2 kat sini juga

1 comment:

  1. Kalau rasa nak post tu, pos la komen anda kat sini ye. Ini pun tgh try la ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...