Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

20.1.11

30 Websites Photoshop Yang Terbaik



photoshop icon 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
Dah lama tak buat post berkaitan tutorial. Banyak jugak peristiwa berlaku kebelakangan ini yang menganggu Adventure lapadeh.fuh. Akhirnya ada juga peluang untuk berkongsi dengan korang yang minat dengan photoshop. Kali ni aku bukan nak buat tutorial yang berstep step. Sebab web yang akan korang lawat ini nanti lebih teliti dan senang untuk diikut. Tambahan, FREE@PERCUMA. Aku just sediakan source untuk korang. Kalau korang web designer atau kipas susah mati photoshop, korang kena pegi web kat bawah ni.! Jom!30 websites photoshop Yang Terbaik.
AdobeTutorialz
PSD Tempate
PsVibe
psdvibe1 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
HV-Designs
Official PSDs
FreePSD.com
AdobeTutorialz
Grafpedia
Template Tuts
WebDesignDev
Good-Tutorials
PSDlearning
PSDfan
Tutorial Lab
2Photoshop
WebDesignLibrary
PSDcore
MonsterTuts
PSDtuts
psdtuts 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
Alfoart
Pixel2life
Photoshop Talent
PShero
Photoshop Garden
Photoshop Essentials
Planet Photoshop
NaldzGraphics
PS Lover
Photoshop Cafe
PSD Template
psdtemplate 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
Ini sebahagian yang mampu aku googlekan.hehe..Sebenarnya, banyak lagi laman web yang menyediakan khidmat pembelajaran Photoshop. So, dengan sumber yang lengkap, tak mustahil korang akan menjadi pakar dalam photoshop lepas ini. Semoga berjaya untuk korang semua.. icon biggrin 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
banner468x60 30 Websites Photoshop Yang Terbaik
Related posts:

2 comments:

  1. thanks for sharing this,,i like ur blog,,

    ReplyDelete
  2. No prob. Just sharing..
    Keep connecting

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...