Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

24.1.11

Naikkan rangking blog anda



Sebelum ni xdelah saya kesah sangat dgn kenaikan rangking blog. Ini kerana ia sekadar luahan idea biasa sahaja. Tapi bila ada yang mulai sign in dan expose blog mereka, akhirnya saya pun terfikir juga tentang hal itu.

Ini ideanya . . .
Kalau korang nak promote blog sendiri, maka pada masa yang sama korang kena juga follow blog lain dan akhirnya ia akan menjadi saluran promosi percuma kepada blog anda.

apa komen anda? Boleh pakai tak.
Kalau korang ada idea2 best pulak, khobar2 la kat sini ye

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...