Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

11.2.11

Antivirus . . . Jangan pasang banyak sangat



Pilihan terbaik sekirannya anda berminat nak beli Antivirus.pilih Kaspersky Internet security ataupun Bitdefender.

Jangan pasang banyak sangat Antivirus.. ada yang orang cakap, install lebih daripada satu antivirus memberi perlindungan yang hebat. ye ke? xde la. Kalau install banyak-banyak Antivirus, Antispyware, Antimalware dan apa-apa lagi, kemungkinan besar terdapat konflik pada software tersebut.. dan berisiko mendapat Blue screen of Death iaitu.. Error Failure on system Startup.. bila dah jadi macam tu.. jawabnya format la komputer tu.

dan . .bukan semua malware boleh dibuang macam tu je.. ada setengahnya bukan setakat blok save mode pada computer malah tak bagi anda usik apa-apa pun.. dan hanya menunggu kemusnahan data yang teruk..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...