Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

29.4.11

Bila PRU13 Swak agaknya?Buat masa ni memang byk cakap2 yang kedengaran berkaitan isu PRU ni. Saya pun bukannya nak mengiakan datapan semasa tetapi saja nak menambah info. Sama ada ia betul @ tidak biarlah ia memperkayakan info semasa tentang pelbagai isu yang ada.

Ada segelintir yang mengatakan bahawa PRU akan berlangsung sekitar Jun 2013; Jauh juga tu. So, dari pihak kerajaan, rasany2a memang elok utk dilaksanakan sedemikian kerana undian pun dahmerosot dan isu2 lama pun tidak tertahan lagi disimpan oleh pihak2 tertentu. Justeru masa lama sebegini akan diguna sepenuhnya utk melakkan pelbagai usaha utk memenangkan kembali hati rakyat

Di pihak pembangkang pula, hal2 sebegini mahu disegerakan. Tak kisah dgn isu apa sekalipun. Isu lapok selama ini sudah cukup utk dibawa bertanding. Apatah lagi dgn semangat orang2 cina yang berkobar2 pada waktu terdekat ini. Pelaksanaan menyeluruh rasanya perlu disegerakan dgn kuasa totalkepada pihak pembangkang untuk memerintah.

Ada juga disajikan bahawa sewaktu pilihanraya lepas, kumpulan2 tertentu berkata apa2pun undilah BN sebab mereka kerajaan. Di sini tampaklah pula bahawa pembangkang tu memang jahat dan sampai bila2 pun bukan dan tidak akan jadi kerajaan. Minda sebegini memang akan menjadi hak milik terus pihak BN kerana pemikiran mereka pembangkang tidak akan jadi kerajaan dan akan sukar utk menerima projek2 pembangunan di masa depan. terkejut juga dengar benda ni.

Apa2pun , inilah cerita2 sedikit utk diperdengarkan bersama

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...