Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

21.6.11

SK Tanjong Bako: Semoga Berjaya



Wakil PPD bersama YB JERIP sempena perasmian bangunan Pra Sekolah








7 jantung : pelik tetapi benar



Sesuatu yang mengejutkan bila PISANG ini ada 7 jantung. Ia keluar dalam borneo post hari ini.

Teknologi mengecas bateri handphone terkini di jepun



Inilah satu kesungguhan rakyat Jepun dalam memperbaiki kehidupan. Satu lagi pembaharuan dibuat dgn mengecas bateri handphone menggunakan alat tertentu sewaktu memasak air. Khusus buat mereka yang suka masuk hutan dan xde elektrik, kaedah ini akan sangat membantu dikala kecemasan.

Sakit Mental : semakin ramai ?




11 dari orang dewasa cenderung dan akan menghadapi sakit mental yang boleh membawa kepada kemusnahan hidup peribadai dan keluarga masing2. Tangani stres anda dengan baik dan bijak dari sekarang sebab permintaan pelbagai dalam masyarakat hari ini semakin tinggi. Semoga sihat selalu

16.6.11

Selamat bertugas di bilik baru



Semalam saya dah mula pindah ke bilik baru kerana penyusunan semula di PPD. Dengan kemasukan staf2 baru dan pemantapan di PPD maka pemindahan ke ruangan yang baru perlu dibuat. Apa2pun, bilik yang ada memang cukup kondusif dan sesuai dgn kerja2 kaunseling ni.

Banyak juga benda2 yang kena dibuat misalnya mengemas, membuang dan design tempat baru. Itulah adat resam berpindah. Fail2 pun kena susun balik dan dikemaskan balik.

Selamat bertuguas kepada semua. Terima kasih kepada sesiapa sahaja yang dah tolong. See u

8.6.11

Lagi cerita di KL



Nyesal juga. pesal la tak bawa biji nya balik hari tu. boleh di tanam kat belakang rumah :(
Teringatlah pula. Lepas ni nak bawa family makan la

Komen masih sama: KENAPA pihak pengurusan tak guna sistem nombor agar pengunjung boleh duduk dan relax sementara menanti giliran masing2.

Penipuan. Memang susah nak elak



Pendek kata memang banyak penipuan dilakukan dimana2 sahaja dalam dunia pelancongan ni. Ada yang memang berusaha minta tips, cuba nak up kan harga tambang dll. Extra bayaran utk pelbagai dan lain2.

Satu kes di MELAKA : Kami plan hotel yang sekitar RM150 dimana2 shj. Tapi oleh kerana keperluan tinggi oleh pemandu2 teksi (yang berkenaan saja lah. bukan semua) utk dapatkan duut lebih maka kami dibawa ke hotel lain. arggghhh . . nanti sambung lagi. kena makan dulu

Percutian di Semenanjung






Ini je yang sempat di upload ni kerana pakai net sekejap2

Hari ni masuk hari ke berapa dah agaknya ye? Jalan2, seronok2, letih2, malan2 dan macam2 lagi dibuat bersama keluarga kat sini. Hari ni akan berada di KL sahaja. Cuma rasa2nya tak mana plak nak gi. Bukan apa sebab selalu juga dah ke KL ni. Cuma kali ni khas utk budak2 je

6.6.11

Percutian DI KL



Sejak sabtu lepas, kami dah beberapa hari disini dengan percutian ke GENTING semalam. Nampaknya JJ n NN berseronok sakan main games.

Hari ini kami akan ke MELAKA pula. Plan nak naik keretapi tapi tengok dulu la jadual perjalanannya nanti
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...