Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

12.7.11

Nuffnang - RM5???



Payah juga saya nak faham benda ni. Ini perolehan dari NN dgn jumlah RM50sen je. huhuhuh.

3 comments:

  1. Haha.. Tahniah SL. At least ada juga lah tu.
    Tapi untuk pengetahuan u, ada orang blh dapat pendapat ribuan ringgit dari blog. Tapi hit untuk blog tu mesti tinggi. Katakan visitor u dalam 20k orang sebulan cmtu.

    Tak mudah, tapi boleh jadi. Terutamanya kalau kita dapat fikirkan apa content yang boleh menarik banyak visitor kat blog kita.

    ReplyDelete
  2. dapat ribuan tu i tau; pernah tgk chk mereka lagi. cuma camne proses dia kira org n aspek apa n camne nuffnang bagi kita wang tu. U ada upgrade blog ke; content dia i boleh upgrade cuma tu la, kurang pasti keperluan nuff tu je

    ReplyDelete
  3. banyak perkiraan tu, termasuklah tajuk blog u, jumlah space iklan dia pada satu2 blog. Hit yang menekan/tertekan banner dia dsbgnya lagi. tapi i pun dah agak lama dah x blogging ni. jarang2 dah online sekarang, sibuk sikit + ketandusan idea dah ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...