Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

3.8.11

Awas Penipu !!! Lagi info berguna




Info dari web:
Dah ramai yng komplen kene tipu kat sini..Sebagai permulaan saya nak start kumpulkan senarai nama / email / nick orang yang penipu. Tuan/puan di jemput listkan orang yang telah tipu anda.Pastikan anda betul betul tertipu,sebab saya tak nak bertanggungjawab atas kes kes fitnah atau dengki.

Info lagi :
Saya ade sorang no penipu.
N0 phone: 0143743861 Nama akaun. CIMB FAIRIZA MOHAMMAD. JUAL APPLE 3G SECOND HAND. AT MUDAH.
Dah bayar terus lesap.

Info lagi :
nak urgent sangat di topup; saya buat sbb ingatkan rakan sekerja; last2 pelik2 je balasan sms nyer; rupa2nya kaki tipu la. ala brp sgt la rugi aku kalau nak dibandingkan dgn sumpah seranah semua orang dah. memang ada la balasan dia ni nanti.
014 842 1005
0145222321 kawan 0148204611
0199549254 skrg ni
Nama : Mohd Shahril Andi Alias; Desa Saujana Padang, Terengganu

Laman Face book
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002082647877

2 comments:

  1. saya juga hampir terkena..
    mula2 no 014-8087536 minta saya daftar kan dia. katanya sudah bankin duit guna maybank nasib baik terfikir untuk google search...

    kemudian datang satu lagi no 0148421005 -sama seperti di atas berlagak seperti kawan saya.. bila tanya siapa nama, dia tak jawab. terus saya google.. rupa-rupanya penipu juga.. dunia.. dunia..

    regards,


    tarmizi

    http://topupmoney.co.cc

    ReplyDelete
  2. Mudah2an info ini diambil perhatian oleh semua sebab macam2 jenis penipuan ada di luar sana sekarang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...