Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

6.10.11

Unit Psikologi dan Kaunseling PPD Padawan - Ramai yang pujiSalam, bila diingat2 kembali sapaan dan pujian dari warga Padawan, terfikir juga saya sama ada ia betul, ihklas atau tidak. ye la, kadang2 ia berlainan maksudnya. Tapi tu la, lama2, pelbagai orang perseorangan memuji benda yang sama. Kelihatan cantik, menarik dan kondusif bilik UPsK di Padawan ni. Kalau betul. TERIMA KASIH banyak2 kepada semua. Ia bukan apa. Selain keperluan QEP/ 5S, saya sendiri memerlukan suasana relax dan tenang dalam menjalani tugas2 di pejabat.

Ia disahkan lagi oleh bos sendiri (PPD) bila sesekali menjenguk bilik UPsK ini dengan sapaan baik dan menarik, katanya. Mudah2an ia akan terus kekal dan sentiasa dipertingkatkan dari semasa ke semasa.

Sesekali para staf (PAR/PRA) datang kerana urusan sekolah turut memperlihatkan hal yang sama. Justeru, ia memang petanda baik lah. Justeru TQ kepada yang sempat tolong hari tu, utk bersih2kan dan cantik2kan apa yang patut. Selain tenaga dalaman, tenaga 'luaran' pun sempat tolong hari tu.

Apa2pun, saya terbuka kepada pembaharuan dari mata yang baru masuk ke pejabat saya.Pasti ia akan menambahbaik persekitarannya lagi.

Ok la chow dulu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...