Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

17.1.12

Kenapa Suami Isteri tidak cantik/ handsome selepas berkahwin



Ermmm... Payah juga nak update utk entry ni. Tapi xpe untuk info bersama.

Sebab2 suami isteri tidak lagi cantik/ handsome atau dalam erti kata lain... tidak lagi menjaga penampilan diri.
  1. Takde masa utk diri sendiri. Nak ke spa atau pusat kecantikan atau ke gym pun dah x dpt. Nak jaga anak dan pelbagai urusan lain.
  2. Kebanyakkan masa adalah utk keluarga atau waktu anak2 bermain di taman @ shopping complex
  3. Duit dah tak banyak utk sendiri tapi lebih kepada keperluan keluarga dan anak2
  4. Rasa nak berdandan pun malas sebab pasangan pun lebih kurang je. Dua2 dah terbawa2 kerana pasangan masing2; last2 dua2 tak jaga penampilan diri
  5. Isteri suri rumah, maka tak elok rasanya berlebih2 atau suami kerja biasa2 je sehingga nak bergaya terasa janggal pula.
Namun elok juga yang masih berbuat begitu khususnya..
1. isteri/ suami nya bekerja di firma @ jabatan kerajaan
2. suami / isteri jenis nak smart n cantik dan sentiasa terbawa2 bergaya w/pun dah berkeluarga.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...