Followers: Layan Terus . . .

My LB Adds

5.10.15

Keinginan Untuk Memulakan Sebuah Pengembaraan - Living My Dream



Salam..

Banyak info berkenaan rakan2 yang mahu/ sedang/ telah mengelilingi dunia dengan pelbagai cara spt mengayuh basikal, pakai pelbagai jenis motor dll.

Justeru sengaja saya nak post berkenaan info2 yg mgkn sy jumpa dan menarik utk d kongsikan kemudian. Mudah2an dapat djadikan info berguna kepada mrk yg berminat kelak.

Pada hari ini.. sy byk mbaca blog2 perjalanan permulaan Anita Yusof.. kisah penyediaan motosikal dan lain.

Penyediaan motor
Layari internet utk tgk2 tmpt nak dlalui

akan d sambung kelak..
TQVM
Thailand insurance for RM70 (for one year)

9.9.15

Pengurusan Wang Ringgit



Ramai org mahu berjaya dalam pengurusan wang ringgit tapi kadang2 sukar untuk melaksanakan idea2 yang dikongsi kan

# Tunggu info lagi

27.7.15

PASSIVE INCOME - MARI mulakan langkah kejayaan anda pada hari ini



Benda ni bermula setahun yang lalu dan KINI.. masih baik dan memberikan PULANGAN yang sangat membantu kewangan dan urusan harian. agak2nya kalau dulu tak join dan tidak buat betul2.. mungkin tak sempat juga merasa kebaikannya pada hari ini.

MARI mulakan langkah kejayaan anda pada hari ini.
PELBAGAI kebaikan menanti anda.

SAPE ORANG ULU



Pada hari ini semakin ramai yang gemar dan pandai bermain sape. Cuma pembaharuan dalam inovasi nampak gaya baru bermula 2-3 tahun yg lepas dgn memasukkan kod MINOR ke dalam melodi2 yang dimainkan. ada  juga baiknya bila pelbagai lagu dapat didendangkan dengan adanya MINOR kod. Sebab kalau sebelulm ni.. guna MAJOR kod sahaja.

Apa2 idea dan kreativiti anda; jadikan ia satu hobi yang membahagiakan sama ada nak main kod MINOR atau MAJOR sahaja.. atau sekadar nak dijadikan KOLEKSI indah di kediaman masing2.

Admin: 
Baru beli 1 set SAPE yang ditambah2 FRET nya utk mewujudkan MINOR kod dan melodi2 tertentu masa nak main lagu2 tertentu.

29.6.15

Gambar2 Psikologi: Gambar apa yang anda nampak?



Sampai setakat ni dah 181762 pageviews
apa2pun selamat melayari blog ini. mudah2an ada info berguna utk anda semua



 2 gambar di bawah ni.. gambar biasa la. heheh


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...